ColaFast® Colagen Rapid - de 3 X Puterea Colagenului!

 
ColaFast® Colagen Rapid  are o formula unică, care combină 3 tipuri de colagen (Formula patentată Cartidyss® - colagen tip II din sursă marină de calitate superioară, formula patentată Collys® - colagen de tip I din sursă marină, de calitate superioară și colagen nativ de tip II) și este îmbogățit cu vitamina C pentru o absorbție  ridicată,  care contribuie la susținerea mobilității și reducerea disconfortului la nivelul articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor.
 
Colagenul de tip I, Collyss®, este o formulă patentată de hidrolizat de colagen purificat, de calitate superioară care are mărimea particulei de colagen de 2000 Daltoni. Este extras din  cartilaj de pește (sursă marină), oferind colagenului capacitate superioară de absorbție.
 
Colagenul de tip II, Cartidyss®, este o formulă patentată de  hidrolizat de colagen purificat, de calitate superioară derivat din cartilajul de pisică de mare, care are o mărime a particulei de colagen de 3000 Daltoni. Absorbția sa ridicata este datorată atât sursei marine cat si asocierii cu vitamina C, oferind astfel colagenului capacitate superioară de absorbție și contribuind la rezistența articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor.
 
Punctele forte ale produsului ColaFast® Colagen Rapid   constau în cele 2 brevete de invenție - Cartidyss® și Colyss® și în  mărimea particulelor de colagen din ele, de 2000, respectiv 3000 Daltoni, față de mărimea particulei de colagen extras din sursă animală care ajunge la 100.000 daltoni și chiar față de alte forme de colagen marin ale căror particule au o mărime de peste 10.000 daltoni. Datorită acestei dimesiuni, gradul de absorbție în organism este net superior față de cel al colagenului obișnuit.
Un alt aspect important este faptul că sursa colagenului marin  prezintă o termostabilitate mult mai mare față de cea a colagenului animal, care se poate dezintegra.