Ce este colafast®?

Soluția pentru recuperarea mobilității și flexibilității articulațiilor

Colagenul este proteina care se găsește în cea mai mare concentrație în corpul uman - aproximativ 30% din totalul proteinelor; este responsabilă de menținerea legăturii celulelor din întregul organism, oferind sprijin structural, rezistență și elasticitate (în combinație cu elastina).
Se găsește în: piele, ligamente, cartilaje, tendoane, mușchi, țesut osos, vase de sânge, discuri intervertebrale, tractul gastro-intestinal și chiar și la nivelul corneei ochiului.
ColaFast® Colagen Rapid are o formulă unică care combină 3 tipuri de colagen: Colagen Cartidyss® - formulă patentată extrasă din pisică de mare (sursă marină de calitate superioară), Colagen Collyss® - formulă patentată extrasă din pește (sursă marină de calitate superioară) și colagen nativ tip II și este îmbogățită cu vitamina C, pentru absorbție ridicată. Colagenul din sursă marină are absorbție mai ridicată în organism față de colagenul din sursă animală (bovină sau porcină). ColaFast® Colagen Rapid contribuie la susținerea mobilității și reducerea disconfortului de la nivelul articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor.

Colagen Cartidyss®

formulă patentată,
extrasă din pisică de
mare (sursă marină)

Colagen Collyss®

formulă patentată,
extrasă din peşte
(sursă marină)

Colagen tip II
& Vitamina C